- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen

Chelsea Flower Show
Vrijdag  24 mei 2019, 7 – 22.30 uur
Net zoals de voorgaande jaren organiseert Hortus ter Saksen een dagtrip naar de wereldvermaarde tuin- en plantenbeurs Chelsea Flower Show op de terreinen van het Royal Hospital in het centrum van Londen.
De plaats van afspraak is het station Brussel-Zuid om 7.00 uur. We nemen de Eurostar om 7.56 uur naar London-Saint Pancras waar we rond 9 uur plaatselijke tijd aankomen. Daar nemen we de metro naar Sloane square en komen na een korte wandeling aan op de showgrounds. Het bezoek aan de show is vrij, zodat iedereen volgens eigen keuze en op eigen tempo de tentoongestelde tuinen en planten kan bezichtigen.
‘s Avonds keren we in groep met de metro terug naar St. Pancras, waar we rond 19.30 uur de trein naar Brussel nemen. We komen rond 22.30 uur terug aan in Brussel-Zuid.
Indien er belangstelling is kan er eventueel een kostendelend gezamenlijk vervoer vanuit Beveren naar Brussel-Zuid heen en weer georganiseerd worden. Dit is niet inbegrepen in de prijs en hangt af van het aantal deelnemers aan dit vervoer.
Deze jaarlijkse trip naar dit schitterende evenement wordt stilaan een traditie. Belangstellenden wachten liever niet te lang om in te schrijven. De tien plaatsen zijn dikwijls snel volzet.
o    Organisatie: Hortus ter Saksene vzw
o    Reisbegeleiding en info:  François Seghers, coisseghers@gmail.com
o    Plaats van afspraak:  Station Brussel – Zuid om 7 uur.
o    Prijs: 200  euro. Hierin is inbegrepen de treinrit met de Eurostar aan groepstarief (heen en terug), inkom van de show aan ledenprijs Royal Horticultural Society en dagticket Londense metro
o    Inschrijven door naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer te mailen naar coisseghers@gmail.com en overschrijving van 200 euro op BE 86 1030 5638 4350  van Hortus ter Saksen vzw met vermelding van de naam van de deelnemer en ‘Chelsea’ en dit voor 1 maart 2019


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu