- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen
Grote vogeltelzondag
Zondag 27 januari 2019 , 10 - 16 uur
Natuurpunt-WAASLAND en NEC Hof ter Saksen nodigen alle natuurvrienden uit om in Hof ter Saksen kennis te maken met de overwinterende vogels. Je krijgt de kans om met telescoop en verrekijker de vogels te observeren. Natuurgidsen staan ter beschikking om deskundige uitleg te geven rond het uitbundige vogelleven aan de voederplaats. Net zoals bij vorige edities verwachten wij veel soorten op  en in de omgeving van de voederplaats :  grote bonte specht, groene specht, roodborst, boomklever, boomkruiper, winterkoning, koolmees, pimpelmees, kuifmees, houtduif, waterhoen, merel, zwart mees, zwarte kraai, vink, groenling, kauw, gaai, ekster en olijke eekhoorns  met acrobatische kunstjes.
Je vindt er eveneens een tuinvogelinfostand, koffie en chocomelk. Klein en groot zijn welkom en kunnen kennis opdoen om van hun eigen tuin een vogelparadijs te maken. Afspraak aan de oranjerie tussen 10 en 16 uur.
o    Organisatie: Natuurpunt-WAASLAND  en dienst natuurontwikkeling gemeente Beveren
o    Vogels kijken met natuurgidsen van Natuurpunt-WAASLAND
o    Info: Jerome De Bock, T 03 775 97 47 of jeromedebock@skynet.be
o    Plaats: oranjerie en park Hof ter Saksen, Hof ter Saksendreef, 9120 Beveren, parking ter hoogte van Zandstraat 167, 9120 Haasdonk
o    Gratis deelname
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu